Agenda

AgendaRondleidingen11-9-2021 tot 13-3-2022 Tentoonstelling Bijzondere Tuinbeelden Uit Park De Tempel

13-12 Kerstmarkt Overschie

De traditionele Kerstmarkt en Kaarsjesavond 2019 in de Overschiese Dorpsstraat vindt plaats op vrijdag 13 december, zoals gebruikelijk van 18.00 tot 21.00 uur. Dit jaar zijn er weer vele kraampjes met een rijk aanbod aan kerst- en winterproducten.

Deelnemers en bezoekers uit de wijde omgeving

De bekendheid van dit evenement heeft allang de grenzen van Overschie overschreden, want zowel deelnemers als bezoekers komen uit de wijde omgeving. De organisatoren zijn ook dit jaar weer actief om alles in goede banen te leiden en zij verwachten dat ook dit jaar er meer dan 50 kramen zullen zijn.

Kerstzang, oliebollen en glühwein

Ook de kerken doen hun deuren weer open. De Grote Kerk Overschie, de Petrus’ Banden Kerk, het Theater In de Lugt en het Museum Oud-Overschie zijn geopend. Daarmee wordt het weer een ouderwetse Kerstmarkt in de nostalgische omgeving. Kerstzang en muziek, oliebollen en glühwein, kramen met etenswaren en diverse artikelen, de Kerstmarkt van Overschie heeft ingrediënten genoeg voor een gezellige avond.

Kom dus allemaal naar de Kerstmarkt op 13 december en breng familie en vrienden mee.

Kraam huren?

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor de kerstmarkt 2019. Aanmelden kan via kerstmarkt@museumoudoverschie.nl en kost €25,00. Vergeet in uw mail niet uw opgave naam, adres, telefoonnummer en uw aanbod te vermelden.

Kerstmarkt sponsor worden?

Ook is er nog ruimte voor enkele sponsoren. Met een minimale bijdrage van € 200,00 komt uw bedrijf met vermelding van het logo en de bedrijfsnaam in de publiciteit. Aanmelden kan via kerstmarkt@museumoudoverschie.nl.

Uw bezoek plannen

Neem voor meer informatie contact met ons op.

X