Boekpresentatie Spoelinggebied Overschie en omstreken

Spoelingdistrict Overschie en omstrekenBoekpresentatie vrijdag 28 oktober in Museum Oud-Overschie

Wilt u antwoord op deze vragen? Dan kunt u er niet omheen een exemplaar aan te schaffen van de nieuwste uitgave van Museum Oud-Overschie, het boek ‘Spoelinggebied Overschie en omstreken’. Auteur Robert van Ee heeft over deze voor Overschie ooit zo kenmerkende agrarische activiteit een zeer interessant boek geschreven voor iedereen die interesse heeft in de Overschiese historie.

Rijk geïllustreerd

Samen met vrijwilligers vanuit het museum is er gezocht naar interessante afbeeldingen waardoor er een rijk geïllustreerd boek is ontstaan waarin het ontstaan en de bedrijfsvoering van deze spoelingindustrie en ook alle logistiek en sociaal-economische aspecten aan de orde komen.

DVD

Behalve het boek is er ook een DVD beschikbaar met een film over spoeling. De uitgave is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Deelgemeente Overschie en Fonds Schiedam-Vlaardingen e.o.

Boekpresentatie op 28 oktober

Vrijdag 28 oktober a.s. om 16.00 uur wordt het boek en de DVD aangeboden en gepresenteerd door auteur Robert van Ee aan Kees van der Meer, portefeuillehouder Deelgemeente Overschie, in Museum Oud-Overschie.

U bent daarbij van harte welkom!

Boek aanschaffen

Het boek is vanaf vrijdag 28 oktober a.s. voor € 12,50 verkrijgbaar:

De bijbehorende DVD kost € 4,50. Het boek is voor deze prijs (exclusief verzendkosten) ook te bestellen via de webshop van Museum Oud-Overschie of via info@museumoudoverschie.nl.